TatiLde EsKiŞeHiR


 bol fotoğraflı tatilimi paylaşmak istedim ama tabi hepsini yüklemeye sabrım yetmedi :) bu gibi eskişehirden bikaç kare aktarıyım dedim yukardaki manzara da soğuktan donmuş bir PORSUK Çayı görüyorsunuz bu soğuklara o bile dayanamamış düşünün ben zaten otelden burnumun ucunu çıkaramadım :)
 Arada çıkabildiğimiz zaman da sadece tek mekan espark tı :)))
 o güzel caddelerinide soğuk da olsa şöleee bi turlamamak olmazdı ama :))
 ve en sevdiğim yer allah rızası için porsuk çayını kirletmeyin :) tabi heykelleride kırmayın adamcağız sosyal mesaj veriyor ama elindeki olta uçmuş:))çok duyarlı milletiz:)

ve gelelim çiğ böreğe çok yağlı ama bi o kadar lezzetli eşkişehire ikinci gitmem olmasına rağmen ilk kez yedim benlik ama kilo olayını baya etkileyek cinsten sanırım lezzeti burdan kaynaklıyo:))) yinede yolu düşenler yemeden geçmesin derim ve tekrar görüşmek üzere giderim allaha emanet olun arkadaşlar kimbilir belki yine aylarca takılamam :))

Yorumlar

  1. Özlemişim memleketimi çok iyi oldu fotoğraflar. Ama çiğböreği daha iyi yapan tatarların genelde orda yediği küçük bir dükkan biliyoeum. bir dahaki sefere tarif edeyim sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende küçüçük bi börekçide yedim canım oraların en eskisiymiş tamamen ünlülerin fotoları kaplamış duvarı eşimde sadece burda yenir dedi ve saatlerce bu mekanı aradı o kadar börekçi varken büyük lüks döşenmiş ama burda oturcak yer için bile kapıda bekledik:)) bilmiyorum aynı yer mi ?

      Sil
  2. Eskisehiri ve çiğ böreği bende özlemişim güzel resimler teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. bende ıkı yıl once gıtmış ve çok beğenmiştim.hem çiğ böreği hemde eskişehiri :)
    senı ızlemeye alıyorum bende beklerım bloguma..sıcak paylaşımlar için

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz..:)

Popüler Yayınlar