YeNi ÇaY TaKıMıM Ve ÇiKoLaTa SosLu eLmALı KeK:)

 selam kızlar bu gün güzel havanın verdiği mutlulukla ev işine başlamadan buralara bi uğrayıp hal hatır sorayım dedim umarım herkes iyidir bizde yedinci ayı bitirmenin verdiği heyecanla gün saymaya başladık :))iki gün önce arkadaşlarımız akşam çayına gelmişti aniden boş çay vermek olmaz deyip kek ,börek birde truf yaptım ha patates salatası da var tabi hem bana da gün doğuyor birileri gelir giderse bu sayede bende yiyorum :))

 kek kalıbının alt tabanına elmaları yerleştirdim ne çıkar tahmin edemedim sanırım bi yerde görmüşüm bilinç altım koy koy olur dedi  :)yapımında da sadece iki yumurta kullandım benim kalıbıma yeterli geliyor:)) iyi de oldu  truff a gelince hazır kek ten yaptım ilk defa ve gerçekten çok güzel oldu ben hep bisküvili yapardım inanın böylesi daha lezzetli oldu yemekvakti aylin dendir bu truff tarifi bakmak isteyenler tık tık :) yapsın yeter:)

ve yeni çay takımım çok severek aldım biraz iri oldukları için çabucak bitmiyor e bu da işime geliyor :)) benim gibi kupa sevemeyen ama aynı zamanda klasik bardak tipinde olup büyük bardakla çay içmeyi sevenler için ideal renk renk oluşu da zaten ayrı bi şirin ..
  biz bu mamaları güzel sohbet eşliğinde bi güzel götürdük :)) umarım herkesin sofrasından dostuda aşı da eksik olmaz güzel haftalar dilerim arkadaşlar pazartesilere olan önyargılarımızı bu gün atalım bi yerelere bu gün güzel dir :)))

Yorumlar

  1. çay takımın çok hoşuma gitti. mamalarda çok lezzetli görünüyor. ellerine sağlık...
    7. ayı bitirmenin verdiği heyecanla gün saymaya başladık demişsin. hamileydin galiba. inşallah bebişini sağ salim kucağına almışsındır...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz..:)

Popüler Yayınlar