aLmAnyaDaN GeLeN yenilesi ve içilesi şeyler :)))

bü gün sizlerle almanyadan gelen yenilesi ve içilesi şeyleri göstercem :))eşimin dayısının benim kahve tutkumu bilmiş olması çok işe yaradı bayıldım bu gelenlere test etmek adına tadına bakıp bazıları tüketildi bile tarafımdan:))fotodakilerden eksik var yani şu an  bi güzel keyif yaptım balkonda bi çok yerde soğuk ve kış var ama biz hala yaz güneşindeyiz:)ben kışı özledim ama neyseeee..:)


 fotolardan da anlaşıldığı gibi aramızdan eksilenler oldu  taaa o zaman ilk dakikalarda yanii:))sonrada devamı geldi şükür harika bir tüketiciyim:)))

Yorumlar

  1. Almanya'nın en çok çikolata gelmesini severim :)) afiyet şeker olsun tatlım :)

    YanıtlaSil
  2. gel beraber olsun canım hala kalanlar var:)))

    YanıtlaSil
  3. Afiyet olsun canım.Kahvenin yanında da süper olur bunlar...

    YanıtlaSil
  4. ya serap ben bayılıyorum böyle almanyada yurt dışında filan tanıdıkları olupta onlardan bişeyler alanlara..süper zevkli bişey olsa gerek dimi..halacığım var norveçte ama bizden çok ordakileri sevmiş olmalı:s ben burda oturup anlatırmışım ailevi meseleler filan ha ha afiyet olsun fıstık...benim içinde löpürdet bi tane..

    YanıtlaSil
  5. 2zannesi sağolasın ve haklısın süper oluyoo:))bu ara rejim yattı benim aldı başını gidiyo yeme tutkummm hadi hayırlısı:))

    permaren üzülme bende senin gibi heves ederdim senin halan var ama yok gibiymiş benimse yurt dışında kimsem yok yani aynı durum varda yok:)) eşimin dayısı sağolsun sık sık gelir her gelmesinde gönlümü bi çocuk gibi şenlendirir:)) nedir aslında altı üstü çikolata kahve değil mii?? türkiye de de var ama güzelliği düşünülüp oralardan getirmek değer verildiğini anlıyosun bu ufacık şeyle bayram ediyosun hele o hediye paketine balıklama atlayışımmm paha biçilemezz:))cinsinden sen üzülme bana gelenlerden bende sana yollayımmm:))

    YanıtlaSil
  6. evet arkadaslar su almanyada yasamayi vede cikolatalarini ve hatta su rutin hayatini bile seviyorum ;))
    toffife ve duplo bir numaram ;)
    afiyet olmustur zaten cok gec yorum yazdim dimi ;)

    YanıtlaSil
  7. canım o toffiler harika oluyo ya.Almanyada hastasıydım.Bi ara türkiyede buldum ama sonra tekrar kalktı :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz..:)

Popüler Yayınlar