Mim cevaplama :)

sevgili arkadaşım yemşeşildeniz unutmamış beni ve mimlenecekler listesine almış :))sağolsun ben pek bi severim mimlenmeyi bayıldım bayıldım:))) kendi çapımda dilimin döndüğü kadar cevaplamaya başlayım:))
Mimin konusu; garip huylarımı ve yapamadıklarımı 7 maddede belirtmekmiş.belirtelim hemen:)
  1. Halk oyunlarıyla yoğurulup arabesk müzik dinlerim bu yaşta:)) sabahları hele damardan girmezsem olaya uyanamam..uyanmam ısrarlaa:))
  2. geceleri  sabah erken kalkmam gerektiğini bildiğim halde  ve artık uykudan kafamı taşıyamayacak hale gelene kadar oturur sabahlarım işe gidincede uyuklar öğrencilerime espiri konusu olurum ...ısrarlaa:))
  3. öğrencilerimin çinlimisiniz yoksa japon mu hocam gibi sorularına aldırmadan ısrarla yine her sabah göz kalemimi kenarlara çekerek sürer giderim geç kalma pahasına ve her gün aynı muameleye maruz kalırım :)) ısrarlaaa:))
  4. Eşiyle yorgan paylaşamayan asabi kişiliğim çözümü bir yatakta iki yorganla yatmakta bulur ve komik bi halde çift kişilik yorganları tek tek üstümüze alıp sabaha kadar yerden yorgan toplarım ve toplatırım hiççç erinmeden ..ısrarla:))
  5. Kimsenin elinden bıçak almam ve kimseyede vermem batıl inançtan değil cinslik benimkisi:)) ısrarlaa:))
  6. Bulaşık varsa ya tek başıma yıkarım yada asla yıkamam sen durula ben köpüklüyüm olayına kesinlikle gelemem bunu önerenlere ya bırak ben yıkayım yada ben çıkayım sen yıka derim:)) ısrarla:))
  7. Ayakkabı ve çanta takıntılı saçma bi kişiliğim var hiç birini kullanmaya kıyamayıp tek birini eskiten müze gibi evin bi köşesinde ayakkabı ve çantalarını sergileyen..her sabah onlara bakıp mutlu olan ama asla karar verip te giyip çıkamayan garibin tekiyim işte:)) ısrarla hemde:))
Bu maddeler daha çok uzar ama mim yedi tane yeter diooo:))

Yorumlar

  1. canım süpermiş ya :)) sabah arabesk dinlemeden kendine gelememen süpermiş, millet kahve fln içer genelde :)) bizde kocimle yorgan paylaşamayız, ikimiz de çekeriz hahaha :))öptüm

    YanıtlaSil
  2. :)) benim sana tavsiyem iki yorgan koy benim gibi o ayrı yatsın sen ayrı yorganla:)) bölee rahat oldu ne o çekiyo ne ben çift kişilik yorganlarla tek başımıza aşk yaşıyoruz biz ki biz daha yeni evli sayılırız ben baştan alıyım dedim önlemimi:)) en garip yönümde arabesk işte :)) yorumun için sağol canım benim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz..:)

Popüler Yayınlar