SeRaP FeSTİvaL De :))) ( Mersin Narenciye Festivali....:)))

selam arkadaşlar malum kpss maratonu bitti bende bittim kötü de geçti umutlu değilim aksine umutsuzum :))neyse üstüne bir bardak su içip sınav sonrası ocak başı kebabımı yedikten sonra birazdan fotoğraflarını paylaşacağım festivale takıldım anaaamm bi iştah açıcıydı ki sormayın:))her yer limon portakal yani narenciyeee değişik süslemeler vardı bakılası hatta bırak yenilesiydi:))gezerken birde kestane keyfi yaptım ayak üstü o da muhteşemdii:))) gelelim fotolara..



















işte böyle renklii görüntüler vardı çok kalabalıktı yürümek bile zor oldu o derece yani:)) ee bide bu festival deniz kenarında olunca oturup kestane keyfi yapmak kaçınılmaz oldu işte bu da örnek size:))

görüşmek üzere postumu size emanet edip kaçıyorum tıklayın emi :)))

Yorumlar

  1. facedede görünce aynı tepkiyi vermiştim anaaa diye..ya ne kadar güzel..şanslısında bi yandan..yukardaki yazıya takıldım canını mı sıktı birileri...

    YanıtlaSil
  2. renklerr nasılda güzel,görmeyi çok isterdim...

    YanıtlaSil
  3. Seraaaaaaappppp bunlar gerçekmi ne kadar güzeller.Mis gibi kokutmuşlardır orasının havasını...

    YanıtlaSil
  4. permaren canım bende görünce anaa diye bağırdım emin ol:))nasıl bi ustalık ki böyle yapmışlar ince ince işlemişler resmen limonu portakalı:)) yukarıda ki yazı canımı sıkmadı aslında arkadaşın biri beni ve benim gibileri yani burada yorum yapıp bunun çok güzel bu kolye harika falan tarzı yazanları ve türbanımızı eleştiriyo..kibarca bu yazıyı oku demiş ama bunun arkasında duracak yüreği kendinde bulamamış ki adsız diye ortaya çıkmış..okusun diye bekliyorum bende biraz hadsiz kendileriii galibaaa


    sevecen canım gerçekten renkler çok güzel ben ilk kez tanık oldum darısı sana artık:))

    2zanesi canıımm benimm hepsi gerçek hatta bi tanesini yuvasından çıkardım yedim:))serbestti yemek:)ben portakal tercih ettim :)aslında yemezdim ama o nasıl bi koku varya rüzgar ılık esiyo adamın burnuna burnuna getiriyo stanların başına ekşidim taze sıkılmış meyve sularını görünce:)))

    YanıtlaSil
  5. o yazı hangi yazıdır bizde okusak olma mı?

    YanıtlaSil
  6. http://cahidejibek.wordpress.com/2010/11/29/guya-tesetturluler/

    işte bu canım bende haddi olmayan üstüne düşmeyen ama dili akıcı güzel bi yazı yazmış bunun arkasına sığınan bazı gerzeklerde adsız olarak bana yada başkasına bunu oku diee msj atıyoo..
    bu yazıyı yazan eminim ki zamanda herşeyi yaşayıp doymuş şimdi utanmadan dinini istediği gibi yaşayanları eleştiriyo..
    islamda bile hoşgörü varken yazıda ki hadsizliğe inanamazsın...bence müslümanım diye gezinmemeli bizleri eleştireceği yerde yada en azından beni:)))

    YanıtlaSil
  7. serapcım, çok güzelmiş festiveldekiler, ne güzel kokuyodur gerçekten :) portakal ve mandalina istiyoomm :)) öptüm cnm

    YanıtlaSil
  8. tablo gibi şunlara bak ya..çok güzell..serap o bahsettiğin yazı içinde canını sıkma bence farklı görüşlerde açık olmak lazım..tabi saygı boyutunu aşmadığı müddetçe!!malum artık ağzı olan konuşuyo..boşverrr..

    YanıtlaSil
  9. yemyeşildeniz yolluyum hayatım yürüttüm ben ordan :)))baya bii,:))


    zeynep evet tablo gibi bende ondn fotoladım hemen ustalık var bunları dizmede ellerine sağlık yapanların.yazıya gelincede yapılan düşüncelere saygım sonsuz ama bunu çirkin bir biçimde yapıyor arkadaşlar bu da tavrım sonsuz:))çok sağol ve çok haklısın ağzı olan konuşuyoooo

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

hoşgeldiniz..:)

Popüler Yayınlar